Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Hendriks Graszoden
Caluna 17
6093 PG Heythuysen
Nederland

Tel: 0475 495 173

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
In beeld: Nieuwe graszoden voor De Kuip
In stadion De Kuip in Rotterdam zijn op maandag 9 juli de nieuwe graszoden gelegd.
Lees meer
Nieuwe grasmat Arena binnen 48 uur aangelegd
Afgelopen zaterdag- en zondagavond trad U2 nog op in het stadion, terwijl op woensdag de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Olympique Nice op de planning stond.
Lees meer
Abe Lenstra Stadion voorzien van nieuwe grasmat
Het Abe Lenstra Stadion, de thuisbasis van Eredivisieclub SC Heerenveen, is vorige week voorzien van een nieuwe natuurgrasmat.
Lees meer
Nieuwe grasmat voor PSV
Deze week wordt in het Philips Stadion de nieuwe grasmat aangelegd. De vervangingskosten bedragen 80.000 euro.
Lees meer
"De demo's zijn ook ideaal om ervaring uit te wisselen"
De eerste twee bijeenkomsten van de Greenlivetour zijn achter de rug. GKB Machines spreekt van een goede start. 16 en 17 mei vinden nog twee bijeenkomsten plaats.
Lees meer
Inhoud lezingen GREENlivetour bekend
Dit jaar vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour plaats bij GKB/Feyenoord, Hendriks Graszoden, FC Groningen en Go Ahead Eagles.
Lees meer
Ook BSNC maakt opwachting bij GREENlivetour
Tijdens de GREENlivetour zal ook Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek een presentatie verzorgen, namelijk over de meerwaarde van natuurgras voor de omgeving.
Lees meer
Duurzame grasoplossingen voor sportvelden
Eenvoud in onderhoud, is dat wel mogelijk met natuurlijk sportgras? Loopt het natuurlijk sportgras niet achter in de aanhoudende innovatie van sportveld onderhoud? Volgens Barenbrug niet.
Lees meer
Een eredivisieveld op uw amateurcomplex?
De kwaliteit van een eredivisieveld op mijn sportvelden, daar heb ik de middelen toch niet voor? Grasmeesters vertelt graag hoe u eenvoudig een veld van een uitstekende kwaliteit kunt creëren.
Lees meer
De comeback van hybride gras?
Hybride gras is in opkomst. Het lijkt een nieuwe ontwikkeling, maar dat is het niet. Wat kost het? Wat is precies het verschil? Arjan Knottnerus vertelt er meer over tijdens de Greenlivetour.
Lees meer
1 | 2
In één dag kennismaken met onderhoud natuur- en hybride gras
Op 10, 11, 16 en 17 mei vinden bijeenkomsten van de GREENlivetour 2017 plaats. Waar de focus vorig jaar lag op het onderhoud van kunstgras, krijgen dit jaar natuurgras en hybride varianten de aandacht, met het thema: 'Natuur- en hybridegras; eenvoud in onderhoud'.
Nieuw hybride Playmasterveld in één businessunit met Grassmaster
Tarkett Sports heeft een nieuw type hybridegrassysteem op de markt: Playmaster. Net als bij een aantal andere bestaande hybridegrassystemen is het veld opgebouwd uit een draagdoek met kunststofvezels, die wordt opgevuld met speciaal zand en daarna ingezaaid. Arjan Knottnerus van Fieldturf Benelux vertelt alle ins en outs.
Hybride velden hebben een gigantische marktpotentie
Fieldmanagers die natuurgras een warm hart toedragen, moeten de komst van partijen als Greenfields wellicht als een blessing in disguise beschouwen. Als kunstgrasmarktleider Greenfields openlijk durft te betuigen dat zij een enorme marktpotentie voor hybride velden zien, kan dat niet anders dan een positieve impuls zijn voor deze markt.
Beproeving grascoating in graszodenteelt
Graszoden anno 2009: Groter, dikker, zwaarder, sneller
Uitdijende zoden redden dichte stadions

Fieldmanager - Hendriks levert WK graszoden in 9 stadions