Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stihl
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland

Tel: 076 52 44 888
E-mail: info@stihl.nl

www.stihl.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Pilot met elektrische Stihl-machines in natuurgebied Vechtdal
Staatsbosbeheer, Brover Bedrijfswageninrichting en Stihl doen in natuurgebied Vechtdal een pilot met een bestelwagen die voorzien is van elektrische Stihl-machines.
Lees meer
Meer dan 260 exposanten De Groene Sector Vakbeurs
Op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg maken meer dan 260 exposanten hun opwachting. In totaal hebben zich 67 nieuwe exposanten ingeschreven ten opzichte van 2017.
Lees meer
Demo accu bladblazers op 20 december in Veghel
Op 20 december vindt er in bij Ploegmakers Cultuurtechniek/IBN in Veghel een demonstratie plaats met accu bladblazers. Alle bekende leveranciers zijn gevraagd om accu bladblazers ter beschikking te stellen voor deze test.
Lees meer
Nieuwe editie Tuinprofessionaldagen op 16 en 17 januari
Op dinsdag 16 en woensdag 17 januari vindt de achtste editie van de Tuinprofessionaldagen plaats. De locatie voor 2018 is het Bouw & Infra Park in Harderwijk.
Lees meer
Nieuwe generatie benzineheggenscharen van Stihl
Er zijn twee nieuwe machines aan het assortiment toegevoegd, één met een korte en één met lange steel.
Lees meer
Nieuwe hoofdbescherming Stihl
Stihl heeft het assortiment veiligheidsuitrusting uitgebreid met een hoofdbescherming bestaande uit drie elementen: een helm, gehoor- en gezichtsbescherming.
Lees meer
Eerste kettingzaag met elektronisch gestuurde injectie
Stihl presenteerde vorige week de eerste kettingzaag met elektronisch gestuurde brandstofinjectie: de Stihl MS 500i.
Lees meer
Stihl boekt omzetgroei van meer dan tien procent
De omzet van Stihl is in de periode van januari tot augustus 2017 gestegen met 11,9 procent tot 2,7 miljard euro.
Lees meer
Nieuwe Dennis-maaiers voor Royal Antwerp
Het Belgische Royal Antwerp Football Club heeft sinds vorige week de beschikking over een tweetal nieuwe Dennis Premier-maaiers.
Lees meer
Ruim 16.000 bezoekers Groentechniek Holland
De derde editie van het evenement Groentechniek Holland is goed verlopen, zo laat de beursorganisatie weten. Het evenement kon rekenen op 16.000 bezoekers.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
Accu anno 2017
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: nieuwe introducties met accu-aandrijving. Tuin- en parkmachines, onkruidborstels, golfkarren, werktuigen en robotmaaiers; je kunt het zo gek niet bedenken of het is verkrijgbaar met accu.
Het Nuth van accumachines
Iedereen is inmiddels overtuigd van de voordelen van werken met accumachines: minder trillingen, minder uitstoot en minder geluid. Aan de andere kant weet iedereen dat geld ook belangrijk is.
Groei van de professionele acculijn
Op een persreis in februari meldde STIHL zich een ambitieus doel: het accu-assortiment de komende jaren uitbreiden naar zo'n 75 modellen.
Stil, stiller, stilst
Ook de groene sector stapt inmiddels massaal over van fossiele brandstoffen naar elektrisch aangedreven voertuigen en producten.
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
1 | 2 | 3