Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Stihl
Verlengde Poolseweg 16
4818 CL Breda
Nederland

Tel: 076 52 44 888
E-mail: info@stihl.nl

www.stihl.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nieuwe reflecterende kleding met snijbescherming
Stihl introduceert nieuwe reflecterende kleding met snijbescherming. Het Protect MS pak bestaat uit een jas en een broek die ook apart verkrijgbaar zijn.
Lees meer
Als muziek in de oren!
Stihl heeft een aantal van zijn Dynamic Bluetooth-gehoorbeschermers opgestuurd. Wij mogen de exemplaren verloten.
Lees meer
'Als aannemer moet je inspelen op de trend van accu'
Monsdal Limburg Zuid verving deze maand ruim zestig van zijn machines door exemplaren die op accu werken.
Lees meer
Stihl introduceert nieuwe lichte accucombimotor
Het Combisysteem assortiment van Stihl krijgt er een nieuwe accumotor bij, de Stihl KMA 130 R. De motor is stil en licht in gewicht.
Lees meer
Stihl: ‘2017 boekjaar met drievoudig record'
De Stihl Groep realiseerde in 2017 een recordomzet van 3,8 miljard euro, zo liet ze weten tijdens de persconferentie van 18 april in Waiblingen.
Lees meer
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
Nieuw draagsysteem voor cirkelzaag-bosmaaier
Stihl introduceert een nieuw draagsysteem voor professioneel gebruik van bosmaaiers met cirkelzaagbladen in de bosbouw en bij gemeentediensten.
Lees meer
Eerste accugrasmaaiers van Stihl op komst
De omschakeling van de merknaam Viking naar Stihl is bij de accugrasmaaiers al een feit. Dit jaar komen de eerste Stihl-accugrasmaaiers op de markt.
Lees meer
Nieuw event Nationale Boomverzorgingsdag smaakt naar meer
Afgelopen vrijdag 23 februari werd bij IPC Groene Ruimte de eerste editie van een nieuw event georganiseerd.
Lees meer
Pilot met elektrische Stihl-machines in natuurgebied Vechtdal
Staatsbosbeheer, Brover Bedrijfswageninrichting en Stihl doen in natuurgebied Vechtdal een pilot met een bestelwagen die voorzien is van elektrische Stihl-machines.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Ziet u door de accubomen het batterijbos nog?
In de wereld van het accugereedschap zijn Stihl en Husqvarna dominante spelers, wat vooral te danken is aan hun sterke positie in het segment van tuingereedschap en daarbij behorende dealernetwerk.
Met de stroom mee
De accurevolutie is in volle gang. De beroepsgroep staat bij elke aanschaf van gereedschap en materieel opnieuw voor de keuze: gaan we met de stroom mee of tegen de stroom in? Een belronde langs de grote merken leert dat accu enorm in opmars is.
Meeste veiligheidswinst te boeken met training
Het aantal ernstige kettingzaagongevallen is De Hovenier aanleiding om de veiligheid bij het werken met kettingzagen te onderzoeken.
Duurzaam, maar niet GEO-gecertificeerd
In de rubriek Team in beeld staat ditmaal Golfclub Heiloo centraal, een negenholesbaan in het gelijknamige plaatsje net ten zuiden van Alkmaar. Wie zorgen er voor het baanonderhoud, wat doen ze anders dan anderen en op welke problemen stuit het team?
Hoe veilig is werken met een kettingzaag?
Staatsbosbeheer heeft de afgelopen jaren in relatief korte tijd te maken gehad met een aantal ernstige kettingzaagongevallen. Aanleiding voor Boomzorg om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de veiligheid bij het werken met kettingzagen.
Prima, een accubladblazer, maar nothing beats de Stihl BR op benzine
Een testteam van groenvoorziener IBN uit Veghel was bereid om voor vakblad De Hovenier een aantal accubladblazers te beoordelen. Hoewel het team meer dan een week lang met zeventien verschillende accubladblazers in de weer is geweest, mag je het geen echte test noemen.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Wie mag het derde Gouden Klavertje opspelden?
Er waren dit jaar ongeveer 50 inzendingen van bedrijven voor de derde editie van de GTH Beursprijs: het Gouden Klavertje. Een jury met daarin alle persmuskieten die iets te zoemen hebben op het gebied van tuin en park, aangevuld met VHG-voorzitter Rien van der Spek, koos daaruit elf nominaties.
1 | 2 | 3 | 4