Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Votex
Goolkatenweg 65
7521 BE Enschede
Nederland

Tel: 053 483 83 83
Fax: 053 4 83 83 33
E-mail: info@votex.com

www.votex.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Votex is een Nederlandse fabrikant van machines die gebruikt worden voor het beheer en onderhoud van openbaar groen, tuinen en parken. Het bedrijf heeft een lange historie op het gebied van het ontwikkelen en produceren van de meest specialistische machines die onder de meest uiteenlopende omstandigheden ingezet worden. Berm & Sloot
- Vlakklepelmaaiers
- Zijklepelmaaiers
- Armklepelmaaiers
- Modulaire maaiers

Tuin & Park
- Blazers
- Zuigunits
- Zuigwagens
- Heggenscharen

Land- & Tuinbouw
- Klepelmaaiers
- Cirkelmaaiers
- Versnipperaars
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Een virtuele tour door het Experience Center biedt blik op assortiment
Geïnteresseerden van het assortiment van Votex kunnen nu thuis of op het werk een kijkje nemen via een virtuele tour. Deze is gemaakt door het Experience Center van Dutch Power Company met Google Streetview.
Lees meer
Introductie Votex Hillmaster 220
Afgelopen week is de nieuwe Votex Hillmaster 220 geïntroduceerd in het Experience Center van Dutch Power Company.
Lees meer
72ste editie Saltex-beurs op 1 en 2 november
Toegang tot de beurs, die plaatsvindt in Birmingham, is gratis. Met meer dan 250 exposanten op de beursvloer valt er ook dit jaar weer genoeg te zien.
Lees meer
Groentechniek Holland groter dan voorgaande edities
Met nog ruim drie maanden te gaan is 80% van de Groentechniek Holland volgeboekt. Daarom breidt de beurs uit van 9 naar 12 hectare, vertelt beursmanager Willem Bierema.
Lees meer
'Experience Center' Conver, Herder, Precision Makers, Roberine en Votex
8 en 9 februari wordt in Giessen het DPC Experience Center officieel geopend. Hier worden machines voor beheer van sloten, bermen, openbare ruime en akkerbouw van vijf merken getoond.
Lees meer
Wim van Breda: stobbenfrezen, veeg- en borstelmachines
Het bedrijf uit Geldermalsen, gespecialiseerd in machinerie voor weg(bermen) en sloten, toont twee Herder-Fermex stobbenfrezen en veeg- en borstelmachines van het merk Kersten.
Lees meer
Peter Mouthaan neemt Dutch Power Company over
Peter Mouthaan (38) heeft met behulp van ABN Amro Participaties het familiebedrijf Dutch Power Company (DPC) overgenomen van zijn familie.
Lees meer
Votex presenteert nieuwe Dextra-maaiarm
Votex is bekend van de klepelmaaiers, maar heeft ook een uitbreide lijn compacte maaiarmen in zijn programma. Deze lijn wordt nu uitgebreid met de Votex Dextra.
Lees meer
Wint Dutch Power Company met de Conver Greenbot de Green Innovation Award 2014 in de categorie Sport?

Lees meer
Het tijdperk van de autonome tractor is begonnen!
De Dutch Power Company (DPC) een holding waar onder andere Herder, Votex, Conver, Probotiq en Louis Nagel onder vallen zal op haar Polderdag een autonome tractor presenteren.
Lees meer
1 | 2
Tot op de centimeter nauwkeurig
Na sportvelden en golfbanen is het nu in theorie mogelijk om ook andere grasvelden autonoom te maaien. Om ervaring op te doen met mogelijke knelpunten die dit kan geven, test BTL Realisatie momenteel een Roberine-maaimachine die autonoom grasvelden kan maaien.
Klepelmaaier: vers van de tekentafel
Soms is het noodzakelijk om, ondanks bewezen successen, producten en ontwerpen toch radicaal te wijzigen of volledig opnieuw te ontwerpen. Dat is een stap die ondernemers doorgaans op veel kritiek komt te staan, zeker wanneer het voorgaande model een doorslaand succes is.
Alle marktleiders weer van de partij
Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september staat het Walibi-terrein in Biddinghuizen helemaal in het teken van de grootste groene vakbeurs van Nederland: Groentechniek Holland.
Vervangt de klepelmaaier straks de cirkelmaaier?
Op de markt voor klepelmaaiers voor de openbare ruimte is een duidelijke trend te zien: de introductie van meerdelige klepelmaaiers. Na een jarenlange ontwikkeling, die met vallen en opstaan verliep, hebben de grote merken nu allemaal een eigen meerdelige klepelmaaier op de markt.
Update maaien met losse handjes
Onbemand maaien lijkt een hype te worden. Bij een van de Nederlandse groenaannemers lopen er nu al totaal zeventien.
De drone bepaalt waar onbemand gemaaid gaat worden
Traditioneel worden bestaande maaiers omgebouwd en van software voorzien. Ze kunnen dan teach and playback en/of dynamisch maaiend het werk van de greenkeeper overnemen: zonder maaifouten
Perfect om boompjes heen zonder manoeuvres
De Votex-RoadFlex verenigt de zijklepelmaaier en vlakklepelmaaier in één machine. Werkorganisatie CGM, waaronder de drie gemeentem Cuijk, Grave en Mill vallen, heeft deze klepelmaaier onlangs als eerste in Nederland aangeschaft. Een primeur dus. Hij wordt vooral in Cuijk ingezet voor het bulkwerk.
Het gaat allemaal weer wat beter. Is dat straks te zien?
Tweede editie van GTH: een vruchtbare oogst
1 | 2