Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
AFC Ajax NV
Postbus 12522
1100 AM Amsterdam
Nederland

Tel: 020-6777171
Fax: 020-6777385
E-mail: E.Lefeber@ajax.nl

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Werkzaamheden herinrichting Sportpark De Toekomst gestart
In opdracht van AFC Ajax is Tarkett Sports gestart met de aanleg van drie nieuwe Grassmaster-hybridevelden en een natuurgrasveld.
Lees meer
ESSMA Pitch management workshop
The European Stadium & Safety Management Association (ESSMA) will host a Pitch Management Workshop at the Amsterdam Arena in Amsterdam.
Lees meer
Nationale Grasdag over toekomstig sportveldbeheer
Op woensdag 24 januari 2018 krijgen bezoekers in de Amsterdam Arena alles te horen en te zien over smart fieldmanagement.
Lees meer
Go Ahead Eagles eerste koploper in veldencompetitie
Go Ahead Eagles is de eerste leider in de veldencompetitie voor de Jupiler League. De club uit Deventer gaat nipt aan kop na acht speelronden.
Lees meer
Nieuwe machines voor onderhoud Sportpark de Toekomst
Kraakman Perfors heeft een aantal machines mogen vervangen/toevoegen aan het machinepark bij AFC Ajax
Lees meer
VB Projects installeert veldverwarming bij Ajax en Feyenoord
VB Projects verzorgt de veldverwarming voor de nieuwe trainingsaccommodatie van Feyenoord. Ook op Sportpark De Toekomst van Ajax heeft het bedrijf veldverwarming geïnstalleerd.
Lees meer
Nieuwe grasmat Arena binnen 48 uur aangelegd
Afgelopen zaterdag- en zondagavond trad U2 nog op in het stadion, terwijl op woensdag de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Olympique Nice op de planning stond.
Lees meer
Heracles neemt nieuw hoofdveld in gebruik
Heracles Almelo heeft afgelopen maandag voor het eerst getraind op het nieuwe kunstgras hoofdveld. De mat is een MX Elite van Greenfields.
Lees meer
'Ondanks het slechte weer lag de mat er fantastisch bij'
De hybridemat van Olympique Lyon kon na afloop van de wedstrijd tegen AFC Ajax op de nodige complimenten rekenen.
Lees meer
AH Vrij voert sanering uit bij ombouw naar Grassmaster-veld
Op het Sportcomplex De Toekomst is AH Vrij in opdracht van AFC Ajax en Fieldturf Benelux gestart met het ombouwen van een kunstgrasveld naar een Grassmasterveld.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4
'Elk jaar worden we beter! We staan al derde in de strijd om de VVCS-schaal'
Stadion-fieldmanager Paul Baas van De Enk Groen & Golf van de Amsterdam Arena, binnenkort Cruyff Arena, heeft op 17 en 18 april zijn verhaal gehouden voor ESSMA, de Europese vereniging van stadionmanagers. Hij is proactief bezig om 'zijn' veld optimaal te laten presteren en op de kaart te zetten. Is de VVCS-schaal de volgende stap?
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Alle belangrijke onkruidbestrijdingspartijen bij elkaar in een preview voor Groen Techniek Holland
Op dinsdag 9 mei organiseerde dit vakblad samen met de beursorganisatie Groen Techniek Holland de eerste van drie GTH Demo-Doe-Dagen. In totaal vormen drie van deze dagen de aanloop naar Groen Techniek Holland in september.
Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek: kennisvereniging of belangenbehartiger?
De Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BSNC) bestaat dit jaar vijftien jaar. Door de jaren heen heeft deze organisatie zich proberen aan te passen aan de tijd. Hoe kijken de leden aan tegen hun belangenvertegenwoordiger?
Henk van Raan: ‘Groene vingers maken in de toekomst plaats voor groene computers’
De Amsterdam Arena wil de kar gaan trekken als meest innovatieve stadion dat in 2020 het Europees Kampioenschap faciliteert. Het zet in op smart technology voor het stadion en voor het veldonderhoud. De rolverdeling is daarbij duidelijk: FieldTurf Benelux levert en legt de grasmat, De Enk Groen & Golf is verantwoordelijk voor het onderhoud.
Achtste BVO-dag kan opnieuw rekenen op volop interesse
Het is een jaarlijkse traditie geworden, een dag waarop stadionmanagers en fieldmanagers van betaaldvoetbalorganisaties bij elkaar komen en zich laten bijpraten. Dinsdag 10 januari vond alweer de achtste editie plaats, dit keer in De Grolsch Veste, thuishaven van FC Twente.
Nieuw hybride Playmasterveld in één businessunit met Grassmaster
Tarkett Sports heeft een nieuw type hybridegrassysteem op de markt: Playmaster. Net als bij een aantal andere bestaande hybridegrassystemen is het veld opgebouwd uit een draagdoek met kunststofvezels, die wordt opgevuld met speciaal zand en daarna ingezaaid. Arjan Knottnerus van Fieldturf Benelux vertelt alle ins en outs.
Inzet van een robotmaaier bespaart voetbalclub een veldrenovatie
V.v. ODV in Wijnjewoude is een kleine club in Friesland, die financieel moet roeien met de riemen die hij heeft. Door het gebruik van een robotmaaier, de afgelopen jaren, hoefde de vereniging een veld gelukkig niet te renoveren, wat veel geld bespaarde.
1 | 2 | 3