Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen

Nationale Golfdag voor de Boomkwekerij


Datum:  vrijdag 17 november 2017
Locatie: Golfbaan Bentwoud

Al jarenlang wordt er speciaal voor boomkwekers een kampioenschap tennis georganiseerd. Binnenkort komt daar nog een sport bij. Op vrijdag 17 november organiseert Golfbaan Bentwoud voor de eerste keer een golfevenement voor de boomkwekerijsector.

Bedrijven uit deze sector zijn deze dag welkom om met al het personeel aan verschillende golfactiviteiten mee te doen. Zo kunnen de deelnemers die in het bezit zijn van een Handicap deze dag deelnemen aan een 18- of 9-holes-wedstrijd.

Beginnende golfers en (nog) niet-golfers kunnen meedoen aan een golfclinic, waarbij men verschillende basistechnieken van de golfsport kan oefenen en een paar holes van de korte baan gespeeld worden. Aansluitend vindt voor alle deelnemers een borrel, prijsuitreiking en dinerbuffet plaats.

Aanleiding
Directeur Carla Prins-Laban van Golfbaan Bentwoud licht toe: 'Zelf zijn wij midden in de regio Boskoop gevestigd met honderden bedrijven die actief zijn in de boomkwekerij. Voor ons is het daarom een logische keus om in de relatief rustige periode van de sector, deze bedrijven eens uit te nodigen voor een ontspannen dag op onze golfbaan. Of de deelnemers nu al kunnen golfen of nooit eerder een golfbal geslagen hebben, maakt allemaal niet uit. Plezier, gezelligheid en het ontmoeten van vakgenoten staat voorop.'

Aanmelden
Alhoewel het de eerste keer is dat het evenement georganiseerd wordt, hoopt de organisatie op een groot aantal enthousiaste deelnemers. Bij voldoende animo wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Aanmelden voor deze dag is mogelijk tot 12 november.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM