Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad + Groen

Webinars ‘Help, ik ben werkgever!’ voor agrariërs


Datum:  maandag 6 november 2017
Tijd: 6, 15, 20 & 29 november (diverse tijden)

Veel agrarische ondernemers werken met personeel. Daar komt veel bij kijken, denk aan contractvormen, beloning, personeelsadministratie en leidinggeven. Om hen hierin op weg te helpen, biedt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een gratis online cursus aan: 'Help, ik ben werkgever!'.

De eerste webinar heeft het thema 'Zelf in dienst of inhuren?' en vindt plaats op maandag 6 november om 15.00 uur. De volgende online bijeenkomst, 'Wat is uw arbeidskracht waard?', volgt op 15 november om 10.30 uur. De derde webinar, 'Afspraken op papier', is te volgen op 20 november om 15.00 uur en de laatste, 'Leidinggeven als een baas', op 29 november om 10.30 uur.

Cursus of losse webinars
De webinars vormen een samenhangende cursus, waarbij deelnemers in de week tussen de webinars opdrachten kunnen doen om zich optimaal voor te bereiden. Ook is het mogelijk de online seminars los te volgen, of op een later moment (terug) te kijken als live meekijken niet uitkomt.

Dankzij een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt is de cursus gratis te volgen voor alle werkgevers in de agrarische sector. Voor meer info en aanmelden, kijk op: www.werkgeverslijn.nl/onlinecursus.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM