Archief Agenda Adverteren Abonneren Contact Disclaimer
Fieldmanagement Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom-In-Business
Dak & Gevel Groen
Groundsman
Stad+Groen

Groen Techniek Holland


Datum:  dinsdag 12 september 2017
Tijd: 12 t/m 14 september 2017
Locatie: Biddinghuizen

De acquisitie voor Nederlands grootste groene vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) is in volle gang. Na twee succesvolle edities vindt GTH 2017 van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 september in Biddinghuizen plaats.

"De inschrijvingen stromen binnen: van kleine en nieuwe tot grote deelnemers zoals Jean Heijbroek, Kubota, Husqvarna, Stihl, Kioti, Wim van Breda, Isuzu, Kärcher, Van der Haeghe en JCB", aldus beursmanager Willem Bierema.

"De outdoor-locatie is voor zo'n evenement voor de groensector optimaal vanwege de grote gelijkenis met de dagelijkse werkomgeving. Bovendien is er naast expositieruimte ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. Daarmee bieden we een one-stop-shop voor iedereen die actief is of wil worden in de groene openbare ruimte, de publieke stedelijke ruimte en sport-, golf- en recreatieterreinen."

De locatie biedt veel voordelen, want de Flevopolder ligt centraal in Nederland, middenin een van de mooiste groene gebieden van het land. Het terrein biedt bovendien mogelijkheden voor zowel overdekte exposities als buitendemonstraties van maaiers, trekkers, machines en apparatuur in de dagelijkse werkomgeving van de groenprofessional. Daarnaast is er ruimte voor kennisoverdracht door middel van lezingen en bijeenkomsten.

Groentechniek Holland 2017 is de enige vakbeurs voor bedrijven actief in de openbare groene ruimte in Nederland die onder toezicht van Fedecom wordt georganiseerd. De branchevereniging behartigt belangen van ruim 950 bedrijven en heeft Groentechniek Holland BV opgericht om de beurs te organiseren voor zowel leden als niet-leden. Overigens is deze BV een zusterorganisatie van Agrotechniek Holland BV.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM